hejsan små barn!

Nu har jag registrerat mig på adidas.se så att jag kommer att komma i form tills i sommaren gör det ni också!  Det är en jättebra hemsida och man får jättebra pepp mm. Jag har också lagt upp ett schema som ska vara bra för mig. Ska försöka följa det, men jag brukar bli lat...

dagens visa

pink- missundaztood

shit allså!

Hela dagen har jag gått som i ide. Mormor kom och hämtade mig vid tre så var jag hos henne till ca nu. Grejen är att jag bara sov hos henne. När jag vaknade trodde jag att klockan var typ 22... Måste blivigt efter nattens och morgonens bravader! Nä nu ska jag snart kolla på melodifestivalen, den är klockan åtta va? Har inte riktigt koll på vilka artister är med eller så men det märker man väl. Eller hur?


Tävling

Just nu har denhär tjejen en tävling. I potten ligger trind nail repair. Låter som ett riktigt bra pris så var med du också!

Hej på er!

Hejsan svejsan. Efter allt som hände imorse så gick jag och la mig i en timme, men jag kunde inte sova så jag gick upp istället, diskmaskinen krånglade fortfarande så mormor kom och hjälpte mig med den. Vi vet fortfarande inte vad det var, bara att det försvann när man drog ur proppen. Jaja hursomhelst så for hon hem igen man efter ett tag så kom hon hit igen och då gick vi ut och gick sen så for vi upp och kollade på morfars grav och tände ett ljus... Nä nu ska jag läsa min cosmopolitan som jag fick av kära mormor.

aargh!

Idag har dagen bara slutat helt fel och ni har tur som inte är här för då skulle jag nog vri nacken av er! Åhh jag har typ minst tie anledningar till att jag är arg så här kommer några:
1. Jag skulle mysa till det lite så jag la mig i mamma och pappas säng så jag kunde kolla på tv, men på morgonen blir det typ ljust vid sju så då kunde man ju inte direkt somna om
2. Diskmaskinen är skitcofren, den är på när den är helt avstängd och luckan är uppen, jag har kommit på att varje gång jag är hemma själv så går minst en vitvara sönder förra gången var det frysen.
3. Jag vick veta via TIDNINGEN att min klass ska flyttas till en annan skola! Det bestämdes igår och dom har ju pratat om det med klassen så jag var ju beredd, men hallå man vill ju veta personligen varför kunde ingen lärare berätta nått igår!?
Åhh hoppas att dagen blir bättre än den startade!!!

Hello

Är hemma nu! Vet inte vad jag ska göra för kvällen... Blir nog slapp framför datorn antar jag. Nä nu ska jag hitta på något bättre än att sitta här och glo på en skärm!

Ska dra

Aldeles snart ska jag dra och äta hos mormor. För er som inte visste så är jag hemma ensam hela helgen för familjen är på JSM i skidåkning. Nä nu måste jag kuta!

dagens visa

pink- who knew?

hejsan svejsan!

Nu är jag hemma! Är ensam också men det lär noh fungera ändå. Om jag blir orolig så ska jag gå till mormor, men det måste jag ändå ikväll. Nä nu ska jag kolla på tv när jag ändå har tid!

Nä nu!

Jag ska egentligen gå och lägga mig, men jag vet inte om jag vill det är. Har suttit och tittat på sofis mode eller sofi and the city. Jag vill åka utomlands nu! Fan jag kommer nog inte få åka utomlands förän jag har flyttat hemifrån! Aja hit vill jag åka:
1. New York, tror jag kan få med pappa på en sånn resa!
2. London
3. Tokyo
4. Madrid
5 Berlin
Just nu har jag inga pengar, men efter sommarjobbet, då jäklar!

dagens visa

elvis presley- in the ghetto
Visste ni att min pappa har sett han live? Han är sjukt stolt över det! Visserligen var pappa bara tolv år då men det är fortfarande riktigt coolt, eller hur?

Hello!

Har nyss kommit hem från träningen! Gick ganska bra om jag får säga det själv =) Jag berättade ju om att min klass kan vara tvungen att flytta och nu har jag hittat filmer om det! sorry guys! De blir inga filmer!

hEJEH

Orkade inte hitta på någon överskrift=) Nä nu ska jag snart ha matte. Ska bli ganska kul för en gångs skull, vi börjar med statistiken idag. Men sen är det ju alltid mördarlektionen fysik som står på schemat. Men nu måste jag kila vidare!

Engelska

Sitter just nu på engelska lektionen. Ganska lite som blir gjort. Mest för att Vi inte går någon lärare, hennes pappa har typ dött. Aja har nyss haft biologi där Vi fick höra en nutidsorientering om miljö. Det gick ganska bra för varan grupp, och man hoppas ju på förstapriset, bestående av en resecheck på 8000kr! Nä nu ska jag försöka jobba lite. Ha det bra!

sovdags

Nu ska jag gå och lägga mig! Ska upp tidigt imorgon, sen efter skolan så blir det nog träning så det blir nog inte så mycket uppdaterin här i bloggen. Men iallafall godnatt!

Stopp

Vet ni vad jag har för mål med min blogg? Det vet inte jag heller men jag vet att när jag har lika många kommentarer som inlägg- då ska jag sluta, men vi får väl se =)

Mobil

Min kära mamma har nyss fått en ny mobil. Hon är så söt när hon försöker att förstå sig på den! Just nyss hjälpte jag henne att lägga över en ljudbok så att hon kan ha någonting att lyssna på. Aja nu ska jag lägga över lite nya låtar till mobilen själv. blir bland annat pink. Henne har jag faktiskt inte lyssnat på på ett tag. Nä nu ska jag återgå till arbetet.

Just ja!

Vet ni vad? Det är prat om att min klass (vi heter kort och gott NV1 bara för att vi är en klass) ska flyttas till en annan skola, en brats skola! Aja nu ska jag förklara: Det finns två skolor där jag bor, en som alla emos går på sägs det(den går jag på, men det går inte så många emos där folk tror bara det för att alla estetare går där), och en som alla brats går på, sägs det bara för att alla samhällare och natur internationellare går där plus att typ 99% av alla som är med i en förening går där. Jag har inga fördomar emot den skolan, men det är bara för att jag har språk där, men alla små skitar har ju asmycket fördommar mot att flytta dit och jag förstår inte varför. Vad ska jag göra?

Har jag berättat

Har jag berättat om den gången då jag fick hybris och tog hål i örat själv? Jag vet inte om jag har det men det var iallafall för snart två veckor sedan. Grejen är att jag gjorde det igen idag. Jaja mamma godkände det iallafall så det var skönt! Jag tror piercingar (stavas det så) Är det enda hon inte har någonting emot. Varför förstår jag heller inte...

maat

Har nyss ätit en nyttig middag bestående av hamburgare! anledningen till att den var så himla nyttig är att den inte innehöll så himla mycket konserveringsmedel plus att jag hade på en massa grönsaker.

Jaha mer då? Joo jag tänkte köpa smink för min nästa månadspeng (förutom skivor) Men jag vet inte vilka märken som djurtestar, för jag vill inte direkt uppmuntra djurtester! Är det någon som vet vilka företag som andvänder sig av djurtestning? Skulle uppskatta ett svar...

Nä nu ska här slappas framför tvn så det bara smäller om det! Har inte kunnat slita mig från datorn för mer än att äta. Det blir ju av ren reflex sådär, man tänker typ nä men jag kanske ska kolla meilen, eller undra om någon har kommenterat på bloggen nyligen. Nä fy skäms!

lovefool

Sitter här och nynnar på the cardigans lovefool. Måste se konstigt ut för alla människor som går förvi. (har kontoret nära vägen)
Jaja hursomhelst. Vet ni vad jag gjorde igår? Jag ramlade i trappen! Fy fan vad ont det gjorde! Kändes som om jag fått värsta spricka i benet! Det var iallafall ett roligt sätt jag ramlade på! Jag ramlade framifrån, inte på rumpan som jag brukar! Har värsta mongo blåmärket och en knöl en bit nedanför knät. Nä nu ska jag sluta tjata om mitt fall. Hmm vad ska jag skriva om då då?

Trötter

Jag är nog inte trött så att jag vill sova, utan jag är mer trött i kroppen. Förstår ni var jag menar? Hursomhelst så orkar jag inte sitta och blogga mer. Ska gå och läsa en bok nu. Ha det gött!

dagens visa

The cardigans- carnival
Nästa månadspeng ska det köpas musik och smink för. En skiva som jag redan kikat lite på är the cardigans nya. Tror ni att den är bra? Det gör iallafall jag

Hello

Mår alla bra? Jag har nyss kommit hem från skolan. På den sista lektionen, eller det var nog mer hela eftermiddagen, så var jag och några till i klassen plus en lärare ute och kollade efter spår i skoen. Jätteroligt faktiskt! Men otroligt jobbigt!

Jaha nu har min syster och min kära pappa farit till mora för årets JSM i skidor. Poängen är att dom har tagit med min labtop så nu sitter jag vid familjens stora dator. Ganska ovant om ni frågar mig... Nä nu ska jag kolla vidare på olika bloggar...

Vad gör jag utan mina plötsliga infall?

Nyss fick jag för mig att städa akvariumet. Jag tror jag har gjort så att akvariumet har fått värsta sjukdomen. Blir grönt efter typ tre dar. Och jag vet att det ska vara grönt, men det är onormalt mycket och det kommer så djävla snabbt. Aja jag tror jag ska sälja mina fiskar och köpa en hamster. Eller ne jag älskar ju mina fiskar! Dom får nog dö först och det kan ju ta ett tag...

Hejsvejs

Nu är jag nyss hemkommen! Jag börjar fundera på ett jobb som man kan ha på eftermiddagar och helger. Jag vågar inte riktigt fråga där jag vill ha ett jobb (Det är en tjej som driver en egen butik, där hon designar det mesta själv) så det får nog bli en annan gång. En annan sak som jag tänkt på är om jag ska söka jobb som plantsättare. Har hört att man tjänar asbra på det. Men är det värt det?
Jaja än sålänge så måste jag vänta på besked efter det kommunala jobbet, men där tjänar man ju bara typ 2000 och jag planerar på att köpa en ipod för pengarna, så då är ju dom borta direkt. Åhh vad ska jag göra?!

Godmorgon världen!

Nu sitter jag på skolan! Har en halvtimme på mig att blogga av mig. Jag kom hit astidigt för jag åkte med mamma. Plus att jag trodde att vi började kvart över som vanligt, men vi har fått en kvarts sovmorgon. Generöst! Jaja idag har vi iallafall fysik på första lektionen så man längtar ju inte direkt...

Dagens visa

razorlight-in the morning

Anledningar

Jag har gått och lett hela dagen idag här är några anledningar till varför, en är rätt
1. Jag är lycklig!
2. Jag har kollat för mycket på family guy.
kan ni gissa vilken av anledningarna?


hehe

ingen vidare uppdatering va? Har inte varit tillgänglig vid datorn på hela dagen. Jaja nu är jag här! Är på något sett otroligt sugen på godis! Aja godis kan man inte äta varje dag ju! Nä nu funderar jag på att kolla på the simpsons, det är ju en helt nu säsong ju! Varför har ingen sagt nått?

Hej

Hej svejs alla små bloggläsare! Nu är det 40 minuter tills min buss går... Jag hatar att bo så lånngt ifrån min skolan. På måndagar har ju vi sovmorgon till kvart i elva, men eftersom jag bor så långt bort måste jag ändå kliva upp halv nio. Jaja idag har vi iallafall engelska, svenska och samhällskunskap. Jag trodde att vi bara skulle ha samhällskunskapen tills veckan innan lovet, men nu verkar det inte som det =(.

God morgon!

Har ju sovmorgon till kvart i elva idag men jag gillar inte att sova så länge för då kommer jag oftast inte upp dagen efter. Så jag ställde klockan på sju och sen lät jag den snoosa ett tag, men efter det så gick jag upp och duschade. nu ska jag bara klä på mig sen ska jag slappa i tvsoffan med vakan med the voice. Ha det bra!

Sleepytime

Nu ska jag soova! Jag kommer att vara astrött imorgon. Inte för att jag ska upp så väldans tidigt utan för att jag har sömnproblem... Kan typ inte somna förän två timmar efter att jag har lagt mig. Jaja det ger ju mig en tid att tänka, bara det att det inte ofta är så himla roliga tankar. nä nu ska jag sova.

Filmen

Okej har nyss kollat klart på enchanted. Den var varken bra eller dålig. ganska konstig faktiskt. jaja nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Blir nog en tidig läggdax.

Slapp

Nu ska jag bara ta det lungt ett tag och kolla på enchanted. Hoppas resten av er har en bra kväll!

Hellu

Känns som om det har varit en liten frånvaro av mig här på sista tiden va? Det är för att jag följt med mamma och mormor upp till mormors stuga för att kolla läget och sen blev det filmtime! Tack Lia Florenz för tipset a walk to remember. Asbra! Jaha som dom flesta av er kan se så blev det inget spinningpass ikväll. Jag åt middag så himla sent... Eller rättare sagt så är jag för lat. Jaja nu ska jag testa lite olika grejer på bloggen. Kan ni se några förändringar?

Dagens visa

rudie cant fail- the clash

Nä nu

vad tror ni? Ska man boka in sig på ett spinningpass? Jag har inte bestämt mig än men jag har ju till klockan sju att bestämma mig. Kanske man får med sig mamma på ett pass också. Nä nu ska jag kolla lite på film. Förövrigt såg jag klart på darling. Värsta meningslösa slutet. Slutade ju typ som den började...

Fråga

Nu är det så att jag har en lite fråga till alla er som läser min blogg: Kan inte ni tipsa om en bra film eller en rolig serie com man kan kolla på när man har tråkigt? Har nämligen kollat klart på alla säsonger av både family guy och scrubs så jag har det lite tråkigt kan man säga!

Go morron

God morgon alleopa! Sovit gott? Det har iallafall jag! Synd bara att det är måndag imorgon... Urk jag kommer nog inte att ta mig upp ur sängen. Jaja jag kollade faktiskt inte klart på darling igår. Jag tänkte att klockan blev för mycket och så var den ganska dryg. Jaha jag får väl kolla klart på den ikväll eller nånnting. Det brukar inte gå så himla många bra filmer på tvn på söndagskvällar. Nä nu ska jag borsta tänderna och klä på mig

Film

Har nyss kollat klart på brokeback mountain. Trodde faktiskt inte att jag skule gilla den filmen, två bögar på ett berg liksom spännande? Jaja hursomhelst, filmen berörde jättemycket och den var faktiskt att rekomendera! Nä nu ska jag kolla på Darling, en svensk film från 2007. Tror faktiskt också att den är ganska bra!


Tävling

Just nu hålls det en tävling här jag vil vara med och tävla för att jag ändå aldrig vinner nånting...

Jag har tråkigt

Idag har det varit världens drygaste dag! Beror nog mest på att jag var tvungen att göra en massa matte men den är ju klar nu. Har inga planer för ikväll men det har jag ju aldrig. Är en sån som inte vill störa. Jaja nu ska jag snart äta, förhoppningsvis för jag är ashungrig! Ha det bra!

Dagens visa

ebba grön- mamma pappa barn

jey

Nu har jag kämpat mig igenom ca tre tal. Vet ni hur många jag har kvar? 13! Åhh så djävla jobbigt, men dock vet jag inte om det kommer nått prov på dethär så det känns ganska onödigt! Nä nu måste jag fortsätta!

hello

sitter här och är morgontrött och vädigt uttråkad. Det är nästan som om det är söndag... Tror faktiskt att det är menat att jag ska sätta mig ner och lösa igenom matteboken och göra dom tal som jag inte gjort än. Eller vad tror ni?

världarnas krig

jag antar att jag inte är den enda som ska se världarnas krig eler hur? Jaja jag såg ju nyss att den var från 11 år. Va fan! Jag va 15 när jag såg den på bio och jag kunde ju inte sova i flera dagar! Aja nu börjar det!!!

Hej

Hej på er! Har nyss kommit hem från ica med en liten påse godis. Förvånansvärt liten... Kommer nog inte räcka till världarnas krig. jaja ska kolla lite på american dad nu. Förövrigt samma som gjort family guy som gjort american dad så dom är ganska lika varandra.

Dagens visa

lovefool- the cardigans
haha kolla frilan =P

kläder

Hello vill ingen sponsra mig med något av dessa mönster från svenskamönster.nu? Vill ha!









Åhh värsta vill ha begäret. Men nu kom jag ju på att jag inte har nått tyg... Bajs också!

family guy eller the simpsons?

egentligen så tror jag att family guy är en ganska rip off av the simpsons och dethär säger verkligen endel. Men man kan ju inte bara sluta älska family guy eller hur?


Mehn

Hea jävla dagarna flyger ju bara bort när man är ledig! Tur att skolan börjar på måndag! jag har iallafall inte pluggat nått matte idag men jag har läst en engeskabok som jag ska redovisa om ca 2 veckor. jaja ni får ha en bra dag men nu måste jag städa och tvätta innan mamma och pappa kommer hem!

Nä hörnini nu ska jag gå ut på balkongen med min veckorevyn och ett par solgasögon för ute lyser solen!

hejsan svejsan

sitter här och ska snart äta ägg och bacon. Världens godaste frukost enligt mig. Jag skulle ju egentligen göra matte idag men jag vet inte... Det blir nog lite senare som jag sagt hela veckan. Jaha nu blir det iallafall family guy.

filmen

filmen var faktiskt ganska okej, men stuntsen var ganska dåliga. man vill ju tro att det är skådisarna som gör tricken på riktigt. Aja nu ska jag kolla lite på family guy, mitt nya favoritprogram. Älskar skämten och Stewie med sitt BLAST! Jaja syns senare!

blogg blogg blogg

ska försöka blogga lite innan allt blir sådär himla segt som det brukar!
jaha hur kommer det sig att det inte går någonting bra på tvn när man är ledig? Jaja tur att man har en egen dator så man kan ladda hem filmer! Ikväll tror jag att det blir grind med adam brody. ha en trevlig kväll alla bloggläsare!

Dagens visa

should i stay or should i go- the clash
Jag vet fortfarande inte hur man lägger in videosar på bloggen så jag länkar istället

Vikket väder

Shit här är det ju storm! Jaja sitter och kollar på family guy. har nästan kommit till femte säsongen! Åhh imorgon ska jag sova så länge jag bara kan och sen ska jag plugga. Det har jag lovat mig själv! Nä tillbaka till family guy!

Hemma

Nu är jag hemma efter världens eftermiddag.
 Den började med att jag åkte in till stan och tränade klockan tolv. Sen klockan ett så skulle jag gå upp till busskuren och se när det gick någon buss, och vet ni vad?
Det gick ingen förän typ tre kvart senare! Så jag fick sitta där i det pissiga vädret med en astung väska. jaha när domdär trekvarten hade gått så ringde erika och ville fika med mig, och man säger ju inte nej till en fika eller hur? Hursomhelst så tog hon inte en buss förän klockan var halv tre så det var därför jag var hemma så sent! Jag som hade planer på att plugga matte idag. jaja jag är helt fri i schemat imorgon så det får väl bli då istället!

God natt världen!

Snart ska jag gå och lägga mig. Jag vet att jag har glömt att göra någonting men jag märker väl vad det är när det är försent. jaja går nog inte och lägger mig på en gång, har ett till avsnitt av family guy som jag vill se.

Äum

Ännu en tråkig dag avklarad! Imorgon blir det nog samma rutiner med träning tolv, hemma tre sova framför tvn hela kvällen som det blir varje jävla dag! Ush nu är jag trött!

va fan?

Kan man slänga bort papperskorgen? (ni vet dendär som alltid ligger på skrivbordet) För om man kan det så har jag gjort det, eller det var inte jag det var min syster. aja hursomhelst så är min dator överfylld med grejer som jag inte kan ta bort för jag vet inte vad papperskorgen har tagit vägen...


Hellu kära bloggläsare!

Har inte fått min daor förän nu! Min kära syster har haft den hela dagen! Men nu är den ledig för lite bloggande! jaha vad har jag gjort idag då? Inte så mycket faktiskt, dock var jag jätteduktig och for och tränade imorse. 45 minuter spinning blev det! Ashärligt! Ska lätt göra det imorron också! Jaja nu ska jag fortsätta med mitt sportlovsberoende nämligen: Family guy!

hehe

Blev inget av garden state... Fick för mig att kolla på pretty women istället=) Aja nu ska jag sova. Ska upp imorgon och träna=)

garden state

Nu blir det film medgarden state och en vetekrans. Är det någon som sett filmen och tycker att den är bra? jaja jag recenserar väl ikväll men jag antar att dom flesta av er kan se den själv och säga vad ni ticker, den går på kanal 3 nu, så jag ångrar mig. Jag ska inte recensera filmen

Hellu

Jag är asbesviken på mig själv! Jag har en hel engelskabok att läsa och skriva om + att jag har ca 100 mattetal i matteboken och jag skojar inte! Altså det är ju ganska tur att jag har lov men jag kunde ju ha börjat igår för då skulle jag ju vara klar nu! Åhh imorron blir det plugg! Åh just det jag lovade ju mig själv att vara duktig och träna hela veckan, men vad har jag gjort? Inte tränat iallafall! Nä nu ska jag läsa lite i min bok och kanske boka upp mig på ett spinningpass på lunchen imorgon. Eller vad tror ni?

hello

Har varit hos farmor och farfar nästan hela förmiddagen. Fick lunch och allting! Värsta lyx! jaja inga planer på resten av dagen dock. Blir nog lite family guy, har ju inte suttit framför datorn på hela dagen!

Nä nu!

hehe Nu ska jag kolla på scrubs i jaa ett tag. Ni hör nog inte av mig nåe mer idag men det gör väl ingenting?

dagens visa

Idag blir det alien ant farm- smooth criminal

Blond?

jag funderar på att blondera mig någon gång runt påsklovet. Inte sådär platinablond utan mer gyllenblond, honungsblond. Såhär:


Vad tror ni? skulle jag passa i det?

Jobb

Just nu finns det inne ett jobb som telemarketer inom manpower för ungdomar/studerande. Eftersom jag bara går i ettan nu så undrar jag om jag är kvalificerad att söka jobb där... Är det någon som vet? Verkar som ett ganska schyst jobb, bra betalt och så, men jag vet faktiskt inte om jag ska söka... Tänk om jag får det? Det skulle ju vara jättebra men då måste jag ge upp så himla mycket fritid (jobbar från 17-21) och jag går ju natur så jag vill ju göra mitt bästa inom skolan... jaja jag får väl fundera vidare tills jag får veta om jag fått sommarjobb eller inte...

Grått nagellack?

Jag funderar på att spendera mina sista pengar på ett grått nagellack. alltså inte ett mörkgrått, mer åt ljudgrått eller silver hållet. Vad tror ni? Är det pengar som är väl spenderade? Föressten så måste jag börja ha mer koll på mina pengar. Ex för denhär månadens pengar har jag ju bara köpt ett par jeans , känns det som, men när jag kollar efter så har jag ju gått på bio, jag har köpt en massa onödigt godis mm. Jag vet inte hur jag ska börja få mer koll på mina pengar men jag vet att jag på nått sätt måste få mer koll... Jaja nu ska jag kolla lite på family guy. blast är förövrigt mitt favoritord genom hela seerien!

Värme och sol!

Hela för och eftermiddagen spenderade jag på balkongen med min engelska bok. Här är det definitivt fint väder! Solen strålar. Dock är det ganska så kallt så jag var tvungen att ta på mig en jacka. Förövrigt så är det skithärligt med lov! Avundades när resten av sverige fick lov redan förra veckan jaja man får väl skylla sig skälv när man bor här i "nästan norrland"

Hejsan

Hej på er! Klev upp för dryga en och en halv timme sedan. Jag undrar bara var vin syster håller hus. Och mamma skulle ju jobba kvällen idag så att hon kunde vara hemma med oss. jaja inget jag kan göra åt det. Om dom inte är hemma inom två timmar så drar jag och tränar.

Hello igen

Nu ska jag lyxa till det med nudlar framför breakfast at tiffanys. Hoppas att den är bra! Ja ja ha en bra kväll allihopa!

Lov

Känns grymt bra att det är lov imorgon! Då kan man kolla på family guy hela kvällen utan att känna att man slösat bort kvällen! Jaja håller på att ladda hem breakfast at tiffanys nu. Har alltid undrat vad det är för en film... Ja jag får nog se det snart!

Hejsan svejsan!

Det var länge senn ni hörde något från mig va? Igår fick jag och min syster ett ryck att åka in på stan och kolla på bio! Det blev skitkul! Kollade på jumper med världens snyggaste kille, Hayden Christensen! Shit såg han för första gången i life as a house. jaja jag har haft en ganska hyfsad helg! Tog faktiskt ett till hål i örat i fredags! Nä nu ska jag återgå till städandet och tvättandet av garderoben...

Hello!

Hej bloggen! Har varit på stan i dryga tre timmar med syrran och resten av familjen. Vill ni veta vad jag köpte? Okej! Jag köpte ett par jättesnygga svarta jeans för bara 100 kronor! Värsta kapet! Sen blev det faktiskt inget mer! Jag har ju lov nu och så har jag planer på att spara till en ipod, men vi får väl se hur det går! jaja nu ska jag kolla på family guy!

RSS 2.0