skottdag

Jag har alltid undrat en grej. Om man föds på skottdagen, fyllen man år den 28 februari eller fyller man år den 1 mars? Är det nånn som kan svara på den frågan? Jaja nu blir det family guy, dock utan godis...

dagens visa

lillasyster- umberella
bra va?!

Hello!

Nu är jag äntligen hemma! Kändes härligt att få träna lite. Släppa allt och bara springa. Bästa känslan i hela världen enligt mig! Jaja nu ska jag kolla lite på family guy tror jag

Natti natti

Nä vad säger ni? Det är ju en dag imorgon också! Ävan om jag bara går till halv tolv=) Nä päronen har sedan länge somnat så jag tror nog att jag också ska sussa sött nu! Natt på er alla!

Fysikprovet

Hellu! Nu är jag jävligt glad! Allt skolarbete är klart innan lovet och jag fick G med marginal på fysikprovet! Ingen stress dessutom så slutar jag halv tolv imorron! Tror att jag ska dra in och träna som jag brukar på fredagar=) Jahapp vad händer ikväll då? Jag vet faktiskt inte, ska ducha nu senn blir det mest troligt tv ikväll! Ha det bra!

Dagens visa 2

the gossip är ju tillochmed bra live juh! your mangled heart är det som hörs här. Undrar om det är playback?

dagens visa

sanding in the way of control- the gossip
otroligt bra band men hade bara inte föreställt mig att dom såg ut sådär... jaja blunda och njut!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från skolan! Vi fick tillbaka fysikprovet som vi gjorde i förra vecka men det berättar jag om senare. Nu ska jag skotta snö!

Planer

Har suttit uppe och planerat för imorron. jag ska prata om kärnkraft, geotermisk energi, våran undersökning och framtidens energi. Piece of cake. Men nu ska jag sova annar blir jag nedrans trött när jag ska upp imorron halv sju!

Reklam

Reklam reklam. Vissa hatar man vissa gillar man. Här är mina favoritreklamer:
1. Alvedonreklamen när en stor hund sitter över en liten hund när det regnar
2. "förspelet är över" Dendär hockeyreklamen.
 Jaha det var dom enda jag kan just nu. Resten av all reklam är ju bara skit

Rea

Jag sitte här och kollar på rea. Jaa jag vet att det är ett barnprogram, men det är ju skitsmart! Så mycket man får reda på jue. jaja nu ska jag iallafall kolla,

Jaha

Nu är jag helt klar med NK-projektet! Det var bara diskussion och slutsats som saknades och det hjälpte mamma mig med! Vill ni se resultatet? Jag vet tyvärr inte hur man gör det så ni får hålla ut tills jag hittar ett sätt! Ja ja nu har jag ingenting att göra... Imorgon ska jag och min grupp redovisa ju! Är skitnervös för vi har inte bestämt vem som ska ta vad än! Min vi har en timme på oss imorgon bitti, så det får duga! Nä nu ska jag förbättra power-pointen!

Bok!

Jag har faktiskt köpt en bok på bokrean! Den heter chic. Den är asbra med en massa tips om hur man ska klä sig och så

dagens visa

the clash- spanish bombs
tänkte att ni ville se vad jag lyssnar på. Det blir nog mer av det framöver, förutsatt att ni gillar det!

Jag är hemma!

Ja ni ser rätt! Jag är hemma nu! Tror inte att jag har varit hemma såhär tidigt på en skoldag senn jag gick i nian =S Jaja anledningen till att jag är hemma är att jag och hela klassen egentligen skulle gå på nån slags pjäs, vettefan vad den hette men iallafall så orkade inte jag se den så jag en till kompis drog. Jaja det var ganska onödigt att gå på skolan idag för det var bara nån teater och ett band som vi skulle kolla på (min skola håller på med nått kulturutbud så att alla ungar ska bli "kultiverade") Jaja det betyder att vi får välja tre grejer som vi vill se sen får vi hoppas att vi får dom, vi hade tur och fick nästan allt på samma dag...

dagens visa

1973- james blunt

Nyheter

fick ett mail från veckorevyn tidigare idag. såhär stod det:

Hej,
Hoppas att allt är bra! Snart lanserar vi nya, uppfräschade Veckorevyn.com. Lite snyggare, lite bättre och lite roligare på många sätt.
Jag hittade din mailadress eftersom du är en av de som signat upp sig för att blogga på Veckorevyn.com. På nya Veckorevyn.com kommer vi i första fasen inte att ha läsarbloggare (utan bara de större bloggarna). Det betyder att du som har en egen blogg på Veckorevyn.com idag tyvärr måste lägga denna på en annan bloggportal.
Jag hoppas att du har förståelse och att du kommer trivas på nya Veckorevyn.com, Sveriges största nätmagasin för unga kvinnor som älskar shopping, mode, smink, trender och kändisar.
Vi ses på Veckorevyn.com! 
Med glada hälsningar från regnigt Stockholm,
Ebba
Ehh va Har jag en blogg på veckorevyn!? ndrar hur många läsare jag har där?

Trötter

Hela idag och hela igår har jag varit astrött! Idag höll jag tillockmed på att somna på en lektion! Det har jag ju aldrig gjort förut! Näär jag vär är uppe så är jag uppe. Jaja min msn krånglar och jag måste göra lite skoljobb som ska vara inne på torsdag, men nu när jag är trött så är det ju inte så kul att göra allt...

handsväsktestet

jag har tagit mig mod till att kolla vilken väska jag är i handsväsktestet på veckorevyn.

såhär stod det:

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

såhär skulle jag se ut om jag var en väska:

 inte direkt kärlek vid första ögonkastet. Inte för att jag tänkte köpa nånn heller. jag triv jättebra i min ica kasse.


ord och jag

ett stort dilemma här: Vad betyder naww? Har själv ingen aning men jag är ju lite sen i utvecklingen...

Nä nu!

Jag tror att jag ska gå och lägga mig sent ikväll. Jag känner inte för att vara duktig och lägga mig nio bara för att jag börjar kvart över åtta imorgon. jag mår faktiskt bättre av att sova mindre,
hjärnan hinner liksom inte få sin sömn. Nu kollar jag på janice dickinson nånnting nånnting. vet inte vad det heter. Är det någon som vet?
Jaja sen blir det lyxliv med pappas kreditkort*2 så himla kul att se domdär bratsen få vad dom vill.
Brukar alltid undra över hur det skulle bli om mamsen eller papsen skulle dö och dom skulle få veta att han hade värsta kreditskulderna som sedan barnen måste få betala.
Hmm förvånad antar jag. jaja jag ska vara uppe till minst tolv ikväll. då kan jag jue iallafall somna imorron!

Socker

Okej från och med nu är det officiellt! Jag är sockerberoende! Är det någon somkan hjälpa mig med att trappa ner med sockret? Jaja jag ska försöka nu iallafall, ska gå och göra morotstavar! Mm


Skidor

Imorron ha vi skidor på gympan (längd för er som inte fattade det) Jag har gruvat mig inför dethär. jag hatar att åka skidor. Jaja jag känner  iallafall spåret ganska bra... Nä nu är det the simpsons

Hemma!

Home at last! Vi fick tillbaka ett gammalt nationellt prov som vi gjort i "förberedande syfte" i engelskan idag. Jag blev asglad för jag fick MVG! Nu ska jag egentligen plugga matte men det får bli någon annan gång för jag har en helt ny säsong av family guy som ligger och väntar på mig!

Dagens visa

Det fanns väl inga regler på max en "dagens visa" va? för jag har en till : ¨
the sex pistols- rock around the clock

dagens visa

foo fighter vs whitney huston- its not right hero (vet inte om den heter så får bara upp endel av texten på mobilen.

Hello

Hela min familj var hemma imorse, vilket var väldigt komstigt för jag börjar kvart i elva på måndagar. Hursomhelst så var det för att pappa och Erika kom hem igårkväll vid elvatiden från en skidtävling från kalix. Gud vad hemskt att åka bil så långt! Jaja nu sitter jag på nk`n och ska jobba med projektarbetet. Jag har noga tilldelats uppgiften att göra grafer av några intervjuer som vi har kvar... Kul va? Nä nu måste jag gå, det är ju redovisning på torsdag redan, jikes tror inte att min grupp kommer att hinna!

mMM

Nu ska jag kolla på kalle och chokladfabriken eftersom inget på tvn intresserar mig... Egentligen ska man ju ladda upp med värsta mycket godis och läsk men jag får nöja mig med mina gurk- och morotsstavar med hummus. Hummusen är inte ¨så himla god för vi hade inen vitlök hemma så jag tog vitlökspeppar istället, Big misstake! Jaja ni får ha en bra kväll!

Pheew

Jaha från det att jag skrev det förra inlägget tills nu har jag städat på mitt rum... Asjobbigt men det var kul att se hur det gick från skitstökigt till jättefint! Jaja nu ska jag troligen plugga matte. Vill ju inte ligga efter, då går det värst på proven!

Vaken!

Det är en ny dag idag för alla er som inte visste det! Hehe jag ska börj dagen med att kolla klart på famly guy säsong 3 och äta en kalorifylld macka! Ha en bra dag allehopa!

läs!

Jg sitter nu och kollar på the day after tomorrow. Det var fktiskt efter den filmen som jag började bli intresserad av miljön. Jaja tänk att detdär kommer att hända om vi inte ändrar våra vanor! Det är ju asmånga som tänker typ, ja men om jag börjr spara på elen eller om jag börjar cykla till jobbet, vad gör då det? Det är ju bara jag? Men tänk att det är fler tusen, ja, tillochmed flera miljoner som tänker så! Jag tänker definitivt miljövänligt och jg tycker att all ska göra det!

besöksrekord!

Hehe hrhaft besöksrekord idag! 20 stycken som har varit inne och kollat på min blogg idag! Hur många ska man ha för att hamna på topplistan? Hehe nerå! Haft en bra kväll so far? det har iallafall jag! Nu skiter jag i att det är ben i mina godisar jag ska äta dom!

Diss

Ännu en diss här i bloggen (ni kan ju kolla förra inlägget så vet ni vad jag menar) okej vad är det med alla UTLÄNDSKA människor som ska vara med i melodifestivalen? Och då menar jag inte dom som ser utländska ut, jag menar dom som ska hålla på och sjunga på typ persiska, eller vad det nu kan vara! Jag menar vad handlar det om dethär är SVERIGE! Jaja nu ska jag försöka njuta av melodifestivalen.

dagen

hejsan! Nu har jag skitmycket att skriva om! så det blir nog flera nlägg!
Okej jag börjar med en dissning! Jag var på ica och köpte en massa gott godis bland annat mina favoriter geleråttor. När jag sitter där med min godispåse och just ska hugga in så pratar jag och mamma om miljön (Mamma var värsta miljömuppen när hon var yngre, precis som jag fast liite extremare) Helt plötsligt när jag äter mina gooda geleråttor så pratar vi om vad man ska och inte ska äta, då säget hon att hon inte åt sånt som det var gelatin i för att det var ben i! Uhh där sitter jag och hugger in på godis med BEN i! Åhh halva min godispåse har ju gelatin i sig!


dagens visa

razorlight- before i fall to pieces

godmorgon!

Jag är uppe tidigt för en gångs skull! Jag vaknade vid nio och kunde inte somna om så då var det bara att kliva upp. Jaha hur ser min dag ut då? Jag ska iallafall på middag med mormor och mamma sen får vi se vad som händer. Vad ska ni göra ikväll då?

Låtar

Sitter nu och ska ladda över en massa låtar på mobilen, tror det är över 300. Jaja en av dom är iallafall ett band som har gjort en cover på rihanas umberella, den är ascool! Rockig och så! Så djävla mycket bättre än hennes. Jaja nu ska jag snart äta.

Home sweet home!

Det känns som att det var en evighet sedan jag var hemma såhär tidigt! Men jag vet att det var i tisdags. jaja när jag kom hem så var mamma hemma ocks hon skolkar nog från jobbet =). Jaja nu ska jag sova!

Jahapp

Åhh vad härligt med lite sovmorgon! Nerå jag har varit vaken sen sju! hade fysikprov direkt på morgonen. Kändes jättedåligt fattade ingenting =( Jaja nu måste jag återgå till nk`n


Ush

Jag sitter och kollar på efterlyst. Vill inte prata om pluggandet för det skiter jag i just nu. Men jag tycker bara att det är så hemskt med tjejen som blivig mördad i mora! Jag skulle vara helt förkrossad om det hände någon i min närhet! Jaja nu ska jag fortsätta kolla.

Haha

Hittade just mamma framför datan just nu. Hon ska egentligen vara på middag med några från hennes jobb, men hon glömde bort det! Haha hon är så himla glömsk. För några veckor sedan glömde hon bilnycklarna i bilen medan hon var på ett ljusspel med mig och mormor! Haha näh nu måste jag plugga! Har skutit upp det ända till nu! Gah!

dagens visa

dagen då alla gav upp- KSMB

dagen

idag så var ju jag på värsta "seminariet" man fick typ information om olika högskolor och så. Jag vet att det är typ två år tills jag ska söka, men jag funderar faktiskt på att söka läkarlinjen någonstans, vart vet jag inte.
Är det någon som går läkarlinjen som har något att säga om mitt kommande val?

plugg, plugg och mera plugg...

Jag är en sådan som alltid måste stressplugga, även om jag har vetat om provet i flera veckor så pluggar jag ändå bara dagen innan. Hursomhelst så har jag fysikprov imorgon. vi får väl se hur det går men nu känns det inte bra =(

Är i skolan

Vet ni vad som händer när man börjar gymnasiet? Man börjar att hata alla ämnen som man tidigare älskade, bara för att det är en annan lärare. Låter det konstigt? Ja det är så för mig iallafall... Nu har jag nyss fått tillbaka en idrottsuppgift, Betyget? G- Lägg märke till minuset! Åhh jag kommer att gå och älta dethär genom hela veckan! Jag fattar det inte, jag har ju minst fått ett VG på hemuppgifterna i idrott tidigare, men nu... Jaja jag ska försöka boka in ett träningspass ikväll även om jag måste plugga så måste jag slappna av och rensa hjärnan på cykeln.
 Jaja nu är jag klar.
Snart ska hela klassen på nått seminarium på frösön.
Vet inte riktigt vad det handlar om menmen skönt att slippa skolan! Jaja det är bara vi som är på skolan + särskolan och esteterna, ganska tomt...

Hello

Hejsvejs! Nu ska jag aldeles snaart springa till bussen. Tänkte bara skriva lite. På fredag har jag fysikprov. Det är därför jag inte kommer att blogga så mycket i framtiden, jag satsar på plugget. Jag tror inte att det kommer att gå så himla bra på provet, jag fattar ingenting. jaja nu måste jag gå.

Sommarjobb

Jahapp nu har jag sökt sommarjobb. Jag vet inte om det kommer att bli så roligt men man gör väl det man måste... jaja jag fick iallafall nyss veta att jag har sovmorgon imorgon! Ända tills halv ett! Skitskönt! Ska verkligen sova ut!

Hello

Har nyss kommit hem från farmor och farfar. Jag gillar att vara där. Det är typ värsta museumet. Jaja hursomhelst så visade dom en massa grejer som dom snott från olika hotell i hela världen.Typ en askopp från ett väldigt högbevakat hotell. jaja nu ska jag sluta tjata om det. Nu blir det vänner!

eftermiddagsjobb?

Det är sådjävla dåligt att man måste vara över arton för att ha en chans att få ett jobb efter skolan! Har förövrigt hittat en bra sida för jobb där jag bor, men såklart så måste man vara arton år fyllda (för det mesta) eller så måste man ha körkort! Åhh jag blir gaalen!
Jaja snart kommer mor och far hem sen bär det av till farfar som fyller år! (Grattis på dig!)

dagens visa

Ghosts are good company- the moldy peaches

kära lilla knästrumpa

Okej nu ska jag vara jobbig men vet ni vad jag hatar? Jag hatar knästrumpor. Jag förstår inte funktionen liksom, Är dom för att värma knäna eller? Jag tycker inte att det är snyggt! Ni får tycka vad ni vill och kommentera hur som helst, men istället så kan ni nu kolla riktigt noga och säga varför det är snyggt!
 
 domhär kommer från lindex

Okej nu har jag fått ut det jag vill.

Hemma!

Troratt det var längesen jag vet hemma såhär tidigt! Jaja denhär dagen var asbra! Inget plugg. Vi skulle egentligen åka jättelångt men ingen av mina kompisar hade skridskor så vi gick bara nånn kilometer. Sen gick vi och fikade klockan halv tolv och nu är jag hemma! jaja jag lovade mamma att städa så jag ska väl göra det nu då!


Jey

Ska skynda mig med ett litet blogginlägg här! Det är ju så att idag så är det friluftsdag! Ska bli askul. Igår var jag inte så himla pepp på det men nu när jag har kollat ut genom fönstret, nu är jag pepp! Hoppas bara inte att det kommer en massa moln nu när jag skriver... Jaja nu måste jag kuta och göra mig iordning!

Tidig kväll?

Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Typ nio. jaja jag får väl bestämma mig senare. Imorgon är det ju friluftsdag. Jaja nu måste jag packa och göra mig i ordning.

fatta noll

Pluggning var det ja... Det gick inte så himla bra. Kom till den första frågan sen gav jag upp, min motivering är lika med noll. Jag förstår ingenting om optiken... Är det ingen som kan förklara för mig?! Det är så djävla svårt!!! Jaja provet är inte föränn på fredag så jag antar att det finss tid tills dess men ändå. Jag förstår ingenting

Jahapp

Detdär gick snabbt! Hehe nu ska jag plugga lite optik och sen måste jag städa och plocka ihop grejer tills imorgon. Justdet! Jag har nog inte berättat! Imorgon ska skolan ha friluftsdag! Jag ska åka skridskor på medvinden med Madde. Det ska nog bli kul! Men jag ville egentligen åka spark, det är mycket roligare men jag kan inte få tag på någon så det får bli skridskor istället. Jaja nu måste jag plugga

dagens visa

Teenage logic- razorlight

Hey!

Vet ni vad? när vi var hos farmor och farfar i fredags så fick jag med mig en väska också! Skitfin tycker jag. Den är från när dom var i amerikatt för en herrans massa år sedan! Såhär ser den ut:
 
Den har ett axelband också på ca en meter. Nä nu måste jag fortsätta fixa med nk projektet...

dagens kläder

Okej har inte direkt hittat världens bästa plats att ta kort på men dethär får väl duga!

 
byxor åhlens
linne hm
tröja cubus

 
jacka hm
halsduk indiska


skor mammas från åttitalet

Hemma!

Tjoho nu är jag äntligen hemma! Har haft ett slags grupparbete hela eftermiddagen och nu måste jag skicka in ett "råmanus", en slags kladd, till läraren. Jaja Hur har eran dag varit? Direkt när jag kom till skolan så kutade jag in i en kille, ni vet när man möts och så går båda åt samma håll? en sånn gjorde jag fast typ tusen gånger värre. Jaja nu ska jag leta reda på vem jag ska skicka in råmanuset till.

måndag...

Urk! Jag önskar att jag hade klivit upp sju när klockan ringde, men nej jag skulle ta ut min sovmorgon till fullo! Ush är det bara jag som har problem med att kliva upp när man egentligen inte måste? Jaja nu ska jag snabbt dra på mig några kläder och äta frukost, sen bär det av till skolan!

Godnatt från en seg dator!

Nu ska jag kolla på dirty dancing. Kollade nyss på 2:an och den är så jävla bra! Jaja ska nog upp tidigt imorron och styrketräna i hemma gymet. måste träna bort all glass som jag ätit i helgen. Godnatt!

bakgrund

Funderar på att byta bakgrund här i bloggen. Vad tror ni?

 funderar på något sånthär.

Tyger

Åhh det kliar i fingrarna ögonen dras till skisserna symaskinen srår redo för att andvändar och så har jag inget tyg! Iallafalll inget som passar till mitt önskeprojekt, en american aparrela klänning a la ellinorak sjukt avundjuk! Åhh jag vill ha billigt tyg nuuu!

Söndag

Hehe sitter och kollar på rocky och drago. Haha så jävla klockrent! Nä nu ska jag kolla på greys anatomy och ikväll är det ju elle galan! Det kan man ju inte missa. Senn efter det så är det ju filmtime. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen heter men den går iallafall på femman klockan nio. Nä so long guys!

Im back

Hejsan svejsan! Har legat och sovi och småkollat lite på skidskytten. Det verkar iallafall som att jag ska på skolan imorgon. Är inte riktigt pigg och kry än men shit the same. Vi har ett sammarbetsprojekt till nk.n som jag vill hjälpa till med, dessutom så missar man ju så mycket i skolan när man är sjuk! Jaja nu ska jag tvätta och städa på mitt lilla rum.

dagens visa

san fransisco- hello saferide


hellu

Nyvaken? Nästan. Hela helgen har ju jag varit sjuk, och det verkar inte som om det blir bättre. vet inte om jag ska gå på skolan imorron. Jaja vi får väl se hur jag gör. Men nu ska jag gå och äta frukost

Film

Ganska bra film dendär se upp för dårarna- Missade dock ungefär hälften för jag missuppfattade tiden. Menmen nu väntar jag iallafall på att någon ska komma hem så jag kan gå och lägga mig.

paranoid

Jag blir så sjukt paranoid när jag är ensam hemma, nu är det ju kväll så nu är ju självklart värre när det är kväll... Minsta lilla ljud och det är en sjuk mördare inne i huset... Finns det ingen bot på dethär?

Jahapp

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kolla på melodifestivalen iår. Gillar inte såntdär överreklamerat shit, men jag kollar ju bara för att Björn Gustavsson är med! Hehe så djävla rolig!
Jaja jag blev faktiskt lite glad att Sanna Nielsen gick vidare till globen (shit är det verkligen jag som skriver dethär?!) men man såg ju hur himla glad hon blev. Men det jag inte blev glad över var att carola gick vidare till andra chansen. Gillar inte dendär hakdarrande gudstroende saken (inte för att jag är emot människor som har troende, alla har sin rätt men hon är ju bara för mycket!)
Jaja nu börjar snart se upp för dårarna.

hmm

Är klockan bara halv sju!?
Jag har ing planer för kvällen. Vet inte vad jag ska göra. Jaja kollade lite närmare på skorna som jag fick av farmor. Vet ni vad jag har upptäckt? lackskorna är ju för fan valentino! Och äkta sånna! Jag vet ju att farmor var värsta premiärlejonet när hon var yngre och så men inte visste jag att hon hade så men inte att hon hade valentino! Jaja nu ska jag kolla lite på film och småsova

kvällens planer

Hellu. Nu sitter jag här och kollar på det ultimata pensionärsprogrammet på spåret. Det är ju faktiskt bra!
Jaja eftersom jag är sjuk så blir det ju inte direkt en festkväll här hemma (inte för att det är det i vanliga fall heller men ändå) så ikväll blir det 27 dresses och se upp för dårarna, har faktiskt inte sett den är det någon som vet om den är bra? nä nu ska jag fixa mig lite mat. Blir nog panpizza.

hemma ensam

Ikväll är jag ensam hemma. Någon snygging som vill hålla mig sällskap? Nerå. Jag är förkyld så jag håller mig borta från alla människor idag. Annars så får jag ju blogga om jag blir ensam! Nä nu ska jag komma på vad jag ska äta ikväll. Ge mig tips!

skorna!

Här är bilderna på skorna från igår

 
Jeansfärgade kilklackar. Ganska vardagliga.

 
domhär älskar jag! Ett par platåskor från det glada 70 talet! Jag vet inte om dom kommer att bli så välandvända, men visst var dom fina?

 
Dethär var också ett par favoriter! lackskor från 50 talet, farmor berättade att dethär var hennes favoritskor då dom var nya, kändes som ett par tofflor var motiveringen. Domhär vet jag att dom kommer att bli andvända både en och två gånger!

blä

jag är sjuk. Väldigt sjuk jag har dessutom feber. Det har jag inte haft på över ett år! Åhh jag vill inte sitta hemma jag vill ut och kolla på skidor och festa! Men det kan jag ju inte.

dagens visa

imagine- john lennon.
 Så djävla bra och lugn. Är inte så mycket för lugna låtar men denhär är en av dom som jag skarpt gillar!

Skidskytte

Här hemma är det skidskytte för full rulle.
Jaja jag kan iallafall inte lägga in bilderna på skorna idag men jag ska se om jag kan det imorron! 
menmen jag känner fortfarande av att jag är förkyld. Det var en ganska långvarig förkylning dethär... Vanligtvis så brukar den vara över på två dagar men då brukar jag gå på skolan också. Jaja nu ska jag äta lunch. Det kan man inte missa=)

Ganska sent

Blev en ganska sen kväll. Det var faktiskt lite roligt. Hade inte varit någonting om inte e var där=) Min kära kusin. Jaja jag och hon snodde med oss ett par skor ifrån farmor. Lovar att jag lägger upp bilder imorron men nu ska jag kolla på family guy och senn blir det sängen för mig!

Jag är arg

Jaha nu kom mamma hem och tydligen så ska jag på nånn jävla middag med hela familjen hoss famor och farfar. Jag är ju sjuk! Jag kommer att smitta ner alla som är där ju! Dessutom vill jag bara ligga hemma i min varma säg, mycket mer än att vara social. Åhh jag hatar dethär!

dagens visa

sex pistols- lonley boy går på högvarv här hemma så det får nog bli den idag.


Städning på g

Eftersom jag stannade hemma från skolan idag för att jag är sjuk så måste jag ju göra till någon nytta så därför vill memme att jag ska städa. Hmm vem tror hon att hon är igentligen? Jag har ju feber här! Jaja jag får väll bara acceptera det och lyda order. Så nu ska jag städa innan alla kommer hem.

Mår inte bra

Alltså jag mår bara sämre och sämre! eller halsen börjar bli bättre men nu är det huvudet som börjar krångla! och jag som ska städaoch allting! jaja jag har några timmars marginal på mig tills mor och far kommer hem. Tills dess ska jag kolla lite på futurama.

why god why!?

Nu har jag varit vaken i en hel timme... Jag vill inte vara sjuk! Jag hatar att inte ha någon att prata med. Det är set värsta med att vara förkyld eller sjuk! Maan är hemma själv. Jaja jag är otroligt rastlös men det var tur att jag stannade hemma för jag mår inte direkt bra.

Heemma

Nu ärjag hemma, eller jag har varit hemma hela dagen för jag är sjuk. Bläää på sjukdomar! Ush jag hatar att vara förkyld...

bajs

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Sockerförgiftning kanske. Jag har asont i halsen och i huvudet. Det får bli c-vitamin och en tidig läggning ikväll...


hellu

Nu sitter jag och kollar på the sisterhood of the traveling pants (systrar i jeans) har sett den förut men då visste jag inte att det var hon som är med i gossip girl som spelad bee. jaja filmen är inte lika bra som boken. Dom har glömt en massa asviktiga detaljer. Men jag ska väll inte klaga.

meh

Vikket slut på filmen! Jag ville ju se huvven rulla. Nu kommer ju alla tro att det slutade lyckligt, men det gjorde det ju inte! Nästan alla dog

film

kollar lite på marie antoinette. Den är ganska bra faktiskt. Förutom alla bloopers. Jag älskar att kolla efterbloopers och tabbar. Hehe

ARG

Jag blir så jävla arg på svt! Nu vill jag se herrarnas distans live när jag äter. Men jaha nu finns det tydligen ingen länk till det så då kan jag inte titta på det! Nehe vad ska jag göra dådå? Kolla i en kikare in till östersund kanske? Åhh nu e jag arg!

torsdag

Hello! Klassen fick sluta tidigare idag för att läraren skulle på skidskytte ; ) Så djävla härligt! Gick och köpte munkar (pinfärska) på hemköp. Nu när jag svullat i mig dom så var det totalt värt det! Har bara lite ont i magen... Jaja imorron är det fredag! Äntligen. Denhär veckan har ändå gått asfort för vi hade sovmorgon hela första delen av veckan! Så skulle man ha det hela tiden!

Godnatt!

Nu ska jag soova! Ställer klockan på halv sju så kan jag snoosa i en halv timme men senn måste jag dra mig upp. Jaja imorgon är den alldra jobbigaste skoldagen, går från kvart över åtta till halv fyra... Sista lektionerna är matte och fysik och vilket gör dagen bara ännu mer jobbig är att det är samma dåliga lärare på båda lektionerna. Menmen nu ska jag sova

greys anatomy

Nu blir det the simpsons med chockladpudding och engelska plugg senn ska jag kolla på greys anatomy, favvoprogrammet nr 1. Dock så vet jag inte om jag kommer att komma ihåg så mycket senn säsongsavslutningen, Kan ingen ge mig en liten update? jaja det blir kort och gott en kväll framför tvn för mig ikväk

Kläder

Mina kläder från hm har kommit idag! Blev jätteglad när mamma kom hem med dom! Jackan sitter som en smäck och glasögona var finare än jag förväntat mig! Åhh nu är jag lycklig! Synd bara att det är så himla lång leveranstid på skorna!

wow

varför har ingen berättat för mig!? Imorron är det ju alla hjärtans dag... en deppdag för alla eviga singlar (Jag) jag kan säga att jag aldrig fått ett endaste litet beundrarbrev eller en endaste liten ros. Medan alla andra knappt hade fingrar för att räkna hur många kort och saker som dom fått så stod jag där med min lilla chokladask som jag fått av mamma. Jaja ha en trevlig alla hjärtans dag!
 här är ett kort från mig till alla läsare:


kjol

Har suttit och filat lite på min lilla kjol som jag håller på att sy. Jag trodde inte att tyget var så glansit i solljuset så nu ser det ut som värsta bal-kjolen. hmm jag som ville ha en vanlig vardags kjol. jaja om det är någon som är i behov av en kjol till balen så är det bara att kontakta mig =)

Hmm

Skolkade lite från den sista lektionen. Hoppas inte att läraren märkte nåot. jaja jag var ju inte den enda iallafall. Även om jag skolkade på den sista lektionen så var det ändå inte värt det för jag kom ändå hem typ nu. Jaja nu ska jag fortsätta att lägga över låtar på min mobil och äta glass (rocky road mmm) så heddå1

dagens visa

the quiz- hello saferide

Hmm

Sitter aldeles ensam här på biologin med nk-projektet. Alla mina gruppmedlemmar är sjuka så jag vet inte va jag ska göra för det är dom som har dom mesta informationen... Jaja jag tror att jag ska gå lite tidigare idag. Smyga ut. Hoppas bara inte att läraren märker något.

Japp

Det får bli den sista bussen. inte ens hälften av låtarna som jag har lagt till har lagts till till enhet... Jaja jag får väl skylla mig själv.

bla

jag hatar denhär dagen! För att lägga över filer så var jag tvungen att radera alla låtar från mobilen och nu kan jag inte lägga tillbaka dom varför? Åhh nu har jag absolut ingen musik eller nånnting + att min buss går om 20 minuter och jag har inte fiksat mig eller någonting heller...

onsdag

Yess nu är det äntligen onsdag! Så himla härligt med sovmorgon men ändå inte... Jaja jag har iallafall en minst 40 minuter lång bussresa framför mig så då kan man gott sova. Bara jag inte träffar någon jag känner. Jag gillar inte det när jag är trött... jaja nu ska jag dra och klä på mig!

Godnatt!

Nu ska jag gå och soova!
Håller på att ladda över en massa låtar till mobilen så imorron när jag vaknar så har jag en massa bra låtar på mobilen =) Dock så har jag många fler än dom som laddar över nu som jag vill lägga över men jaja jag tänkte väl inte på det... dessutom har jag ju inga hörlurar. hmm kan ingen sponsra mig med ett par?

Nytt band

har hittat ett nytt band The moldy peaches heter dom. Sångerskan har en sån djävla härlig röst! Jaja nu ska jag städa och samtidigt kolla på i huvudet på gynning. sen tror jag att jag ska gå och lägga mig även om jag har sovmorgon imorron!

Herregud

lyssna och du är fast!

"You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?"

Hello saferide- The quiz, en låt värd att ladda hem!

hellu

Shit vad coolt det var! Det såg ut som om rådhuset ramlade ihop! Jag tog en massa bilder men kameran la av så jag får lägga in dom imorron istället! Nu ska jag kolla på the simpsons och äta rocky road glass. Mmm

Hey

ska dra in till stan och kolla på ljusspel med mor och mormor men jag kommer nog hem till the simpsons hoppas jag. Ska ta bilder så ni får se. har hört att det är helt fantastiskt!

10 saker att göra innan tretti

1. Vara med i ett triatlon
2. springa minst ett marathon
3. Klättra i berg
4. rida
5. (bli rik och berömd)
6. Säga att du älskar någon
7. Ringt minst ett bus samtal.
8. att en dag bara äta saker som börjar på s, p och a
9. Se minst en konsert med ett bra live band
10. Komma i trans
Okej börja uppifrån....

dagens visa

mcfly- transylvania


skidskytten

1:a tyskland
2:a italien
3:a sverige.
Än är inte hoppet borta även om anna carin messade upp sig, men vaddå hon är jue med barn. men jag tror att ferry kommer att dra upp oss ur askan! Åhh vad jag vill vara däär och see!!

utmaning

hittade denhär utmaningen hos en annan bloggerska, feel free to steal it!


1. Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?

Svar:Självklart!

2. Skulle du kunna i någon situation mörda någon?

Svar: no way!


3. Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?

Svar: dölja mina känslor i resten av livet!

4. Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?

Svar:jaa jag behöver ju pengarna, så lätt!


5. Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?

Svar: haha! Kolla på den!

6. Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon?

Svar:Nope


7. Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?

Svar: inte direkt en dagbok är för privat. men jag skulle följa efter han och sånna grejer


8. Du är hemma ensam. En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefonen. Skulle du släppa in den personen?

Svar: apsolut!

9. Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?

Svar: Nä skulle lämna in den till polisen och få hittelön!


10. Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?

Svar: Hehe självklart! (inte)


11. Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig?

Svar: Min symaskin såklart!


12. Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän?

Svar:ojo10000 människor i indien, dom behöver det mest

13. Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner väldigt mycket. Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?

Svar: självklart, men jag skulle nog inte säga det rätt ut, mer ge några små hintar och så...


haha

sitter och kollar på skidskytten på datorn! Haha jag ska för allt i världen inte missa detta, sveriges enda chans på guld! Jaja dom ligger ju tvåa nu men ändå!

hata skolan

Har egentligen biljetter till mixstafetten idag men jag får inte gå för min lärare! Fatta vad orättvist! herregud vad jag är arg nu! Ska inte jobba ett endaste skit!

wey

kollar på lyxliv med pappas plastkort eller vad det nu heter. borde egentligen sov man jag vill inte... Jaja jag trodde att jag var bortskämd men herregud!
Nä nu ska jag sova!

segt, segt segt

har världens segaste internet idag. jaja jag har ju iallafall en dator.
Hmm jag är lite arg idag för jag har inga hörlurar ingen mp3 eller någonting så jag får sitta aldeles tyst på bussen utan nånn musik alls... Jättetråkigt och det är inte ens mitt fel att mp3;n gick sönder eller att hörlurarna förstördes. jaja sånt e livet, i guess. Nä nu ska jag kolla på scrubs och imorron har jag sovmorgon!

Ekologiska kläder

Hello har fotat min tee idag bara för att den har ett sånt bra budskap. Gå till cubus och hjälp världen genom att köpa ekologiska kläder. Dessutom är dom ju så himla snygga också.


köket

Har ändrat lite i mitt syrum, även kallat lill köket.
Här är några bilder

 före

 efter

 efter

visst blev det snyggt?


Måndag

okej dålig uppdatering i get it... Men vaddå jag ar ju också ett liv. Imorron har jag iallafall biljett till skidskytte stafetten. Vet inte än om jag ska gå, har ingen att gå med. Jaja om jag går så missar jag dom sista lektionerna vilket betyder att jag bara har en lektion. Jaja nu ska jag fortsätta med mitt städande...

Söndag

ojojoj vikken lång dag! Kom nyss hem. Har köpt en massa saker som jag ska berätta om nu:
1. tyger,ikea
2. speglar, ikea
3. förvaring av sygrejer,ikea
4. kakeldekorationer, lagerhaus
5, plastväska, lagerhaus
6. anteckningsblock för mina ider av kläder mm, ikea
7. 42 pack doftijus som luktar vanilj mmm, ikea
8 pennfodral, akademibokhandeln
9. kofta, cubus
10. mjukiströja, cubus
11, miljövänlig tee, cubus.
Jaa jag tror faktiskt att det var allt! Nu ska jag kolla på one tree hill.

losing

Jag ska ju till sundsvall imorron! De har jag ju inte hunnit berätta, eller jag fick ju veta det typ för bara några timmar senn. Jaja jag och mamma ska gå på ikea och pappa och syrran ska åka på en skidtävling i närheten. Ska bli så himla spännande! Jaja jag vet inte om jag ska köpa någonting för det var ju bara någon månad senn jag var där sist. men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

hmm

kollat lie på tv`n. Dendär björn gusavssonvar på, höll på att skratta byxorna av mig!  Nu måste jag förbereda mig för imorron ska jag ill ikea med mor. Far och syster ska åka tävling. Eller det är syster som ska åka men endå.

dagens visa

elvis presly- so high

Hello

nu sitter jag och ska kolla på new york minute. Har laddat upp med ben & jerry glass och en massa godis + att jag har bakat en citron och maräng paj. Smarrit. Ha en bra kväll!

bilder från idag

här kommer bilderna från idag!

skjutvallen

vip platserna var precis brevid där vi stod...

här stod vi

min biljett!




lördag

okej nu kan jag berätta om vad som hände idag! Vi köpte biljetterna för några dagar sedan, det var ju inte idag men ändå. klev upp klockan nio med värsta huvudvärken, men det kan ju inte hjälpas...
Jaja vi for iallafall in och vi var inne halv elva (tävlingarna började elva) så vi hittade nästan inga platser! Åhh panik. Men tillslut så ser vi att det är värsta luckorna på en vänstra läktaren så vi klättrar upp tillochmed mamma!
 Jaja ända tills pausen så såg vi asbra. Jaja sen efter pausen så var vi tvungna att ta andra platser så vi ställer oss där det var ganska okej platser.
Jaja efter ett tag så kommer det värsta fyllosarna, som praktiskt taget röker konstant och var ska inte vinden blåsa om inte rakt mot mig! Det var förjävligt. Röklukten är inte ens borta än och jag har ju duchat! Jaja det kan inte hjälpas, hade iallafall en grym dag, synd bara att det inte var några svenskar som hamnade på pallen=(

Bilder från igår

Hello tog lite bilder med mobilen på invigningen igår så här kommer dom:
Sahara hotnights







hehe var bara bilder på sahara hotnigts ser jag nu.... jaja jag har även en massa filmer men jag vet inte hur jag lägger upp dom... Är det ingen som kan hjälpa mig?

Hehe

Efter världens längsta dag är jag äntligen hemma igen! Ja just det jag tror att jag glömt att berätta! Jag har ju varit på vm med familjen! Så himla spännande (förutom ett par som stod brevid oss), men dom berättar jag om lite senare för nu måste jag duscha av mig svettlukten och allt annat!

film

nu blir det the virgin territory med hayden christensen. Ha det bra!

filmer

Har en massa fimer sen ikväll men jag vet inte hur jag lägger in dom på bloggen.
Är det någon som kan hjälpa mig!?

NU

haha hade ingen överskrift...
Har nyss kommithem från stan. Kollade bara på sahara hotnights med H och A. jaja dom var ju bra i allafall. Men nu ska jag kolla på tv  och äta en massa godis. Eller förässten det blir nog scrubs eller vänner. jaja vi får se!

hello

har legat och sovit tills för en halvtimme sen. Är så himla trött när jag kommer hem efter skolan. Jaja har nyss ätit middag det blev nudlar med grillad kyckling med nudlar. Min absoluta favorit! MMM
Jaa nu är det ju så att det är skidskytte invigning här i östersund (skidskytte vm närmar sig med stormsteg) och sahara hotnights ska spela. men grejjen är att jag inte har nånn att gå med var liksom ute för sent. Så om jag ska gå så måste jag antagligen gå med mamma : S det vill jag jue inte. Hmm jaja om jag stannar hemma ska jag iallafall baka citronpaj. MMM.

Dagens visa

såg att jag redan har haft gårdagens visa. jaja jag kan inte göra någonting åt det nu...
Nickelback- because of you

Fniss

Vet fortfarande inte vad som hände med kiss dramat. Hoppas att det gick bra...
Jaja jag ska iallafall skriva lite om kärnkraften nu. Tänkte bara skriva en liten fråga som jag vill att alla ska svara på:
Är ni för eller emot kärnkaften?

Fredag

yey! Äntligen fredag! Dock är det nu v ska ha matteprovet... Blä
Jaja jag får väl hoppas att det går bra, kännet inte av feber eller nånnting nu. Jaja jag glömde iallafall nästan alla mina böcker hemma... Hmm och en bok var full med en massa jätteviktiga papper till den sista lektionen. Hmm hoppas att dom förlåter mig

scrubs

Hmm jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig nio, men det gjorde jag ju också. Bara det att jag blev rastlös och så tog jag in datorn in på mitt rum och kollade på ett scrubs avsnitt, ett sprillans nytt sådant också! Och det kan man väl inte säga nej till eller hur?
Jaja jag hoppas bara att det går bra på provet imorron!

Vänner

Sitter här och varvar vänner med varma mackor och plugg. Fungerar bra faktiskt =) Förutom att det blir mest macka vänner, macka, vänner plugg. Hehe jag tror inte att jag behöver plugga så mycket eftersom jag klarade träningsprovet galant=)

hehe

håller på att lägga in en ljudbok på min mobil. Hmm den är på 242346kb så jag antar att det kommer att ta hela kvällen ; ) jaja det är ju värd det!
Nä nu ska jag stiga bort från datorn så jag inte får fyrkantiga ögon igen!

stumpbyxor

Kom på att jag ju köpte ett par strumpbyxor och ett par thigts idag! båda köpte jag på kappahl för jag hade 50% rabatt där på thigts och strumpbyxor
Här är iallafall ett smakprov(HEHE)


u like what you see?
ja jag vet att det är strl 40/42 jag gillar när thigtsen är rymliga, eller dom blir liksom inte så genomskinliga då...

dagens visa

the clash- all lost in the supermarket

Hellu

Vet inte om det blir nånn träning ikväll... Börjar må pyton just nu men jag får väl hoppas att det går över... Jag som trodde att det redan hade det. Åhh varför denhär veckan? Jag har ju matteprov imorron, tänk om jag får värsta feberfrossan och typhallucinationer så jag svarar fel på alla frågor fast att jag kan det? Hmm jaja vi får se hur det går ska iallafall plugga lite nu.

Hejsvejs

dax för en liten glad lista här! Jag är glad idag föratt :
1. vi fick sluta matten tidigare
2. Jag tror att det kommer att gå hyfsat bra på provet (klaart g)
3. Jag tittar på fresh prince i bel air
4. Jag har nyss bokat in mig på ett spinningpass.
Jaja nu ska jag iallafal sova lite tror jag

Hellu

Har lunchrast nu i en halvtimme så jag passar på att blogga lite =)
Vi har bara matte efter lunchen och jag tror faktiskt att vi får sluta lite tidigare...

Då ska jag gå på stan och leta efter ett par knallrosa, ett par blåa och ett par gråa strumpbyxor. Har 50% rabatt på strumpbyxor och leggings på kappahl så jag hoppas att det jag letar efter finns där! Nä nu ska jag gå och vara lite social ; )

Torsdag

inlägget från igårkväll sparades! Trodde faktiskt inte det. Var det bara min dator som var dryg igårkväll? Det var jätteirriterande!
Jaja nu sitter jag och bloggar på skolan för jag hann inte imorse. Skulle igentligen det så jag satt klockan på en halvtimme tidigare men jag orkade faktiskt inte så jag somnade om. Jaja idag känner jag mig otroligt förkyld. Det blir alltid så när jag har tränat. Jaja det är väl bara att gilla läget för jag ska gå och träna ikväll också. men nu ska jag gå till min lektion

bajs

Har försökt att blogga typ 500000 gånger nu men det sparas aldrig, så jag tänkte göra ännu ett försök... Ikväll har det varit bråk här hemma, om lite allt möjligt faktiskt. Aja jag vill nog inte gå in på det nå mera men iallafall så är jag ganska dum som gå och lägger mig såhär sent med en förkylning och allt men jag har sett en asbra film, sidney white hette den iallafall men nu måste jag gåoch lägga mig så jag inte får nått slags psykbryt imorron på skolan!
Gonatt

Mor!

Min kära mor kom hem idag! Hon har varit i åre hela veckan med jobbet. Just nu låter jag som värsta mammaälskaren men det är bara det att jag har saknat henne... Dessutom har hon alltid med sig presenter när hon har varit borta så det har nog varit en bidragande faktor ;) jaja nu ska jag snart kolla på vänner senn blir det nog sängen vid nio med tanke på hur jag mår (BLÄ)

yey

Kom nyss på att veckorevyn kom idag! Den kommer verkligen att behövas imorron efter skolan!
Idag mår jag inte riktigt bra heller men jag måste gå på skolan för genomgången innan matteprovet på fredag. Just nu känner jag att det kommer att gå jättedåligt, men det är det andra provet i matte b så jag tror inte att jag kan få sämre än vad jag fick på det förra provet...

Hej

Jag förstår inte att ett enda litet ord kan betyda så mycket! Ett litet hej och du är med i gänget, glömmer man det så är man nonchalant. Jag är en sånn som alltid säger hej om jag vet att den andra personen säger hej och det är många andra som gör det, så mitt nya nyårslöfte är att säga hej till alla jag känner igen. Hoppas att jag lyckas hålla det!
Ps ni får mer än gärna ta efter! =)

dagens visa

the clash- lost in the super market

datatid

Försökte att blogga på datakunskapen idag men läraren var ovanligt aktiv av sig så han såg hela tiden vad jag höll på med... Jaja det var iallafall en kille som försökte att köpa min jacka idag... En gul tennson från det tidiga åttitalet jaja jag sa iallafall att den inte var till salu tyvärr, för det är den inte. Men även om jag skulle sälja den så skulle jag nog få några tusen för den så skulle jag inte det inte just nu iallafall, jag är ju jättebekväm i den! Jaja nu måste jag gå.

smartskaft

har suttit och försökt komma in på bloggen jättelänge nu.. Vet ni vad som var fel? jag hade klickat på att jag skulle logga in på webbloggen! Haha. Jaja nu kom syrran hem så jag måste nog snart lämna ifrån mig datorn, men det är väll bara bra antar jag...

shit

gud vad denhär kvällen gick fort! inte för a den är slut men set är ju ganska sent...
jaja nu är det iallafall vänner och senn är det ju i huvudet på gynning! Nä jag börjar få huvudvärk nu så jag ska nog hålla mig borta från datorn ett tag...

dagens visa

red hot chilli peppers-
snow

den stora träningsdagen

hello har nyss ätit klart, spaghetti med köttfärssås och en semla såklart!
idag har varit den stora träningsdagen för mig, för i förmiddags hade vi gympa, basket och gym, och efter skolan drog jag in och sprang 5 km. Så idag känner jag mig stolt! dock så har jag redan börjat få träningsverk!

Tisdag

Sen uppdatering här i bloggen, förlåt, men jag har inte kunnat  andvända en dator tills nu. Sitter i datasalen och gör lite naturkunskap... Letar efter information om olika miljövänliga energikällor. Jaja jag ska iallafall träna efter skolan så det blir nog inge uppdatering mer på ett tag, men jag ska testa om jag kan mobilblogga efter träningen.

godkväll

fick nyss veta att jag måste ta 7.20 bussen imorron bitti! Ush det betyder att jag måste kliva upp typ 6. Nää herregud vad jag kommer att vara trött och grinig hela dagen imorgon! då krävs det att jag tränar så kan jag kontrollera min iska bättre...
Jaja jag ska iallafall gå och lägga mig tidigt inatt, så hejdå!

hellu

efter en slapp dag framför både tvn och datorn hela kvällen så känner jag för att träna... Tyvärr lite sent för det men får väl se om jag har tid imorgon efter skolan =)
jaja pappa försöker iallafall att få mig att åka skidor igen =( jag hatar när han försöker tvinga på mig någonting jag inte vill. Är det någon som vet hur man får päronen på andra tankar?
Nä nu börjar cityakuten senn ska jag gå och lägga mig =) Natti

dagens visa

mine for life_ the sounds

Hmm

Har nyss kommit hem från skolan. Jobbig dag isag, vi har ett projektarbete i biologi, samhällskunskap och svenska som vi jobbade med hela dagen... Nä ush. Jaja jag har iallafall laddat hem alla harry potter böckerna på ljudbok! Haha jag trodde aldrig att man kunde bli så beroende av en bok...
Jaja nu ska jag gå och fika senn så ska jag gå och lägga mig och sova =)

Måndag

Det var lite svårt att kliva upp imorse, dels föratt jag har asont i ryggen (tror att det är senn spinningen igår) och dels föratt jag hade en asgrym dröm. Men den ska jag inte beretta om!
Jaa det är måndag idag... Blä. Igentligen skulle jag börja med mitt "kliva upp klockan sju varje morgon" program, men latmasken kröp fram så jag sov ända tills nu =) så härligt med sovmornar på måndagar =) behhövs verkligen. Jaja idag slutar iallafall jag klockan tre så vi får se om jag mobilbloggar men om jag inte gör det så syns vi sen!

hejsvejs

mor och faar ligger och sover. Jag funderar om jag ochså ska göra samma sak...
jaja jag håller iallafall på att ladda hem alla haryy potter böckerna som ljudbok. Undrar bara om det kommer att fungera?
Hmm nä nu ska jag kila vidare

Hmm

har nyss kommit hem från ett svettigt spinningpadd. Jobbigt! Jaja jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen... Blir nog slö kollande på tvn med en skån popcorn. Jaja nu ska jag iallafall gå.

örhängen

fick en liten ide om att visa alla mina örhängen här i bloggen så här kommer dom!

 
1. från farmor och farfar efter en resa till kanarieöarna tror jag
2. Köpta på hm, ganska välanvända faktiskt
3. ochså köpta på hm har inte använt dom så himla mycket faktiskt
4. från en resa tilll spanien med familjen. Vet att jag har den andra ochså vet bara inte vart den är...
5. julklapp från familjen tappade bort den andra i paret för flera år sedan



6. Rosa stora örhängen från hm
7. Min personliga favoriter guldiga nitörhängen från hm, det var ett par som kom med flera andra örhängen men har tyvärr tappat bort dom andra
8. litet rosa örhänge. tror jag fått det i julklapp nånn gång
9+10 stulna från syrran samma modell bara olika storlekar
11. små bronsaktiga från hm, har nyss tappat bort den andra
12. från en av pappas alla jobbresor genom europa, ganska konstiga för man måse skruva "plupparna"
Så nu har ni fått se nästan alla mina örhängen. Undrar vad jag ska ta nästa gång.. Ringar? Jaja det får vi se då!

Söndag

hello! Har nyss städat klart mitt egna lilla akvarium... Herregud fiskar kan verka små men gud vad dom skiter! De e ju som en elefant har hoppat ner i akvariumet och skitit och det har bara gått typ 2 veckor sedan jag städade förra gången!
Jaja jag har iallafall bokat in mig på ett spinningpass idag klockan 6 så det kommer nog att bli spännande att se hur jag ligger konditions mässigt. Jag antar att det inte är så bra... Jaja jag ska iallafall försöka att hinna med ett spinning eller ett löp pass varannan dag. Det är det optmala för att jag ska kunna bli bättre. Nä nog snackat om min taskiga kondition. Vad ska man göra idag då? blir nog slapp framför tvn ikväll. Annars får vi se..
Ha det bra!

dagens visa

24 hours- the sounds

gomorron!

vaknade för ca en timme senn... Ville igentligen inte kliva upp men om jag inte gör det så kan jag inte somna på kvällen och det är ju asjobbigt! Jaja hursomhelst så årdnade det sig igår med syrran. Bra det
Jaja kollade iallafall på den sista harry potterna igårkväll för att friska upp mitt minne tills sen nästa filmen kommer ut (när var det nu igen?) jaja lite tråkit dock för nu vet jag inte vad jag ska kolla på om kvällarna för scrubs säsong 4 är ju slut... Nä nu ska jag sluta sörja och ta mig in i duschen!
Ha en bra dag

hejhej

Nu ska mamma och syrran fara och köpa kinamat Mmm så jag passar på att blogga när dom inte är här, eller rättare sagt när syrran inte är här, hon snor ju datorn hela tiden. Jaja dagen har iallafall bestått av soffliggande och slappkollande på harry potter på datorn. Jaja jag har ganska tråkigt idag iallafall, skulle igentligen tvätta och städa men orkade inte...


recover

Hello sitter här med godis och harry potter och de vises sten på datorn...
Mysig kväll fast att den startade lite dåligt... Jaja attberopå harry potter! Jag har laddat hem alla 5 filmer så jag tänkte kolla på inte alla men ganska många i helgen, så att jag fattar handlingen liksom, Har inte gjort det förut. Jaja hejdå och godnatt!


Nice

Alltid Trevligt att bli övergiven... Här anstränger man sig med att åka in till stan När man inte ens vill och så bara drar hon! Nä nu ska jag hem och tröstäta och kolla på tv. Imorgon ska jag se om en annan kompis typ till chilla eller nått. Jaja. Det är inte Trevligt att bli övergiven...

Dagens planer

hmm vad ska jag göra idag då? Joo jag ska på en fest i stan. Hmm dricka är valfritt men jag vet inte om jag ska dricka. Ska nog upp ganska tidigt imorgon. Jaja får se vilka människor som är där och hur väl man känner dom. Just nu tror jag inte att det är så himla många som jag känner som ska dit (ungefär inga) Men jag vet iallafall att det är i S lägenhet så det är väll för henne jag ska dit.
Jaja nu ska jag kolla lite på scrubs sen är det maat!

Moobil!

Har hittat en mobil som jag verkligen vill ha! vet inte vad den heter eller vad det är för märke den är bara helt perfekt! jag vet inte hur jag ska beskriva den men det är iallafall en arbettelefon. Jaja nu ska jag sluta tjata här är iallafall en tjuvtagen bild på den



och här är en till:



visst är den fin!
Jaja jag måste nog hålla mig för den kostar 7 tusen och det kan ta ett tag att spara till det nät man inte har ett jobb!

Shopping

lägger in bilder på dagens kap

 allt på bilden är från hm

Dagens skola

Jaa anledninge till att jag slutade halvtolv var att vi hade individuella val information hela eftermiddagen. Jag var och kollade på toppform och textil mode och design. Båda verkar asbra och roliga men jag vet inte om jag kommer vara den enda tjejen på toppform för när jag var där så var det bara killar som kollade. Jaja jag ska iallafall välja textil och mode(100 poängs kurs) och toppform(50 poängskurs) som förstahands val. Vet inte vad det blir i andrahand men jag har ett tag på mig att bestämma mig.

Shopping

Hello var ett tag senn jag kom hem från skolan men jag har sovit tills nu...
Jaja slutade halv tolv idag för det var ingen så jag gick direkt till stan för jag fick lite pengar av mamma igår för att köpa en kofta. Någon kofta blev det inte för den klidases och sticktes så himla mycket och även om den var asfin så skulle jag inte stå ut med det...
 Jaja det blev iallafall två ansiktsmasker en nagelfil och rengörings servetter från hm.  Lägger nog in bilder senn.

RSS 2.0